Prijsindicatie Showrooms

Achterwand keuken

Exact op maat, betekent écht exact op maat

Een achterwand voor uw keuken van Bokmerk kan zonder poespas in elk interieur worden ingepast. De keukenachterwand kan namelijk over iedere bestaande wand heen worden aangebracht. Dankzij de exacte maatvoering past de aluminium achterwand precies over de 'oude' tegel- of glaswand in uw keuken. Bij de montage gebruikt Bokmerk technieken waardoor er geen spoortje overblijft van de eerdere achterwand. Exact op maat betekent bij Bokmerk écht exact op maat.

Vrijblijvende prijsindicatie

Een Bokmerk achterwand past in elke keuken

Alles over Bokmerk Keuken Achterwanden

Van alle kanten dezelfde uitstraling

Het inmeten van de achterwand in uw keuken is een secuur stukje werk waar Bokmerk dan ook de tijd voor neemt. Vervolgens wordt de achterwand met een zogenaamde laser/plasmasnijder tot op de tiende millimeter op maat gesneden. Pas daarna wordt de achterwand voor uw keuken uit één stuk in de gevraagde kleur gecoat. Daardoor krijgen zelfs de zijkanten de gewenste uitstraling.

Hittebestendig, vochtbestendig én kras- en slagvast

De luxe keukenachterwanden van Bokmerk zijn bijzonder hittebestendig. Temperaturen tot 150 graden Celsius hebben geen enkele invloed op de uitstraling. Optrekkend vocht krijgt evenmin de kans om de uitstraling aan te tasten. Daarbij zijn de achterwanden van Bokmerk ook nog eens kras- en slagvast. Dat maakt de kans op 'gebruiksschade' minimaal.

In een kleur naar keuze, al vanaf 389 euro

De prijs van een Bokmerk keukenachterwand kan elke vergelijking doorstaan. Voor een aluminium keukenachterwand in een kleur naar keuze van 2,50 meter lang en 50 centimeter hoog betaalt u nog geen 389 euro.

Ontdek alle voordelen Vrijblijvende prijsindicatie

Voor al uw achterwand vragen

Aanhef *

Bokmerk geeft antwoord


Tevreden klanten met een mooie keuken- of badkamer achterwand, daar doen we het voor! Waar mogen we u mee helpen?

0172 - 20 53 32

Prijsindicatie

Achterwanden op maat, stijlvol & betaalbaar
Contact