Prijsindicatie Showrooms

Achterwand Keuken: tips en ideeën

Een keuken is meer dan alleen de plek om te koken. In veel huishoudens is het dé plek waar iedereen gezellig samenkomt. Met een luxe Bokmerk achterwand geeft u uw keuken meer allure en de sfeermaker die het verdient. Bekijk hier de laatste tips en ideeën, een selectie van de mooiste keuken achterwanden en laat u inspireren!

De mogelijkheden met een achterwand voor uw keuken

Op het gebied van keuken achterwanden is er ontzettend veel mogelijk. Van glas tot tegels, u kunt het zo gek niet verzinnen. Bij Bokmerk worden de keuken achterwanden, geheel op maat, uit aluminium vervaardigd. Dat biedt als voordeel dat ze eenvoudig in onderhoud zijn en een tijdloze uitstraling hebben. U kunt ze bovendien over bestaande achterwanden laten aanbrengen, zelfs over tegels!

“Geef uw keuken een compleet nieuw aanzicht met een Bokmerk aluminium achterwand!”

Uitgewerkte keuken achterwand ideeën

In alle kleuren mogelijk!

Alle Bokmerk achterwanden kunnen in een door u gewenste kleur worden gecoat. Zo kunt u niet alleen kiezen uit standaard RAL-kleuren, maar ook uit prachtige metallic kleuren. Het is zelfs mogelijk om een afwijkende kleur naar eigen ontwerp te kiezen!
Bokmerk kleurstalen

Altijd een Bokmerk dealer bij u in de buurt

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de luxe Bokmerk keuken achterwanden? Raadpleeg dan hier onze Bokmerk dealer kaart. U vindt namelijk altijd een Bokmerk dealer bij u in de buurt!

Een stijlvolle keuken achterwand voor iedereen

Op basis van uw wensen maakt Bokmerk een prijsindicatie op maat voor u. Natuurlijk geheel vrijblijvend. Vul bij vragen het getoonde reactieformulier in voor meer informatie. U kunt ons ook bellen op 0172 - 85 23 32. We helpen u graag!
Vrijblijvende prijsindicatie

Voor al uw achterwand vragen

Aanhef *

Bokmerk geeft antwoord


Tevreden klanten met een mooie keuken- of badkamer achterwand, daar doen we het voor! Waar mogen we u mee helpen?

0172 - 20 53 32

Prijsindicatie

Achterwanden op maat, stijlvol & betaalbaar
Contact