Prijsindicatie Showrooms

Badkamerwanden

Helder licht of sfeervol donker, alles kan...

De bijzondere eigenschappen van de aluminium badkamerwanden van Bokmerk bieden de mogelijkheid om een badkamerwand in alle kleuren van de regenboog (en alle kleuren daartussen) uit te voeren. Welke kleur u ook kiest; het nano-effect van de beschermende coatinglaag zorgt ervoor dat er geen vervelende kalkaanslag ontstaat. De badkamerwanden die wij leveren blijven net zo mooi en stijlvol als in het begin.

‘Geen kalkaanslag & schimmel, maar bovenal een stijlvolle droombadkamer.’

Vrijblijvende prijsindicatie

Toilet & badkamerwand in beeld:

Geen schimmelvorming in de voegen

Net als de keukenachterwanden worden de badkamerwanden uit één stuk geproduceerd. De montagetechniek is ook identiek. Het is niet nodig om de bestaande badkamerwand te verwijderen. De badkamerwanden van Bokmerk worden als één geheel eenvoudig op de aanwezige achtergrond bevestigd. Geen voegen meer in het tegelwerk en dus ook geen schimmelvorming in de voegen. Op die manier wordt schoonmaken van de badkamer echt een peulenschil.

De droombadkamer die u altijd heeft gewild

Met de luxe badkamerwanden van Bokmerk zijn de mogelijkheden vrijwel oneindig. Eén badkamerwand uit één stuk in één kleur? Meerdere panelen voor verschillende wanden in verschillende kleuren? Het is haast een kwestie van 'u vraagt en wij draaien'. Daarbij kunt u altijd rekenen op de uitmuntende service van Bokmerk, zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de plaatsing en nadien. Bokmerk geeft u de droombadkamer die u altijd heeft gewild.  En dat voor een prijs die elke vergelijking kan doorstaan. Voor een aluminium achterwand van 2,50 meter lang en 50 centimeter hoog betaalt u nog geen 412 euro.

Ontdek alle voordelen Vrijblijvende prijsindicatie

Voor al uw achterwand vragen

Aanhef *

Bokmerk geeft antwoord


Tevreden klanten met een mooie keuken- of badkamer achterwand, daar doen we het voor! Waar mogen we u mee helpen?

0172 - 20 53 32

Prijsindicatie

Achterwanden op maat, stijlvol & betaalbaar
Contact