Prijsindicatie Showrooms

Bokmerk 10 jaar lang het vertrouwde gezicht in de keuken

Al 66.000 Bokmerk Achterwanden verkocht

Bokmerk, in 10 jaar uitgegroeid tot marktleider in de Benelux

Hiep hiep hoera! Bokmerk bestaat 10 jaar. Het afgelopen decennium heeft Bokmerk de finishing touch gegeven aan tienduizenden keukens en badkamers. Daarmee is het bedrijf marktleider in de branche voor luxe aluminium achterwanden op maat. En dat is wel een feestje waard! Hoe is Bokmerk eigenlijk uitgegroeid tot het bedrijf dat we vandaag de dag kennen? Na alle felicitaties, het uitblazen van de kaarsjes en een hap van de feesttaart neemt Marcel Bok ons mee in het verhaal achter zijn bedrijf.

In 2010 vond Marcel een gat in de markt, nadat hij ervaring had opgedaan met staal- en aluminiumcoating voor industriële toepassingen: “Ik bedacht dat duurzaam aluminium met een beschermende coating óók een uitkomst zou zijn voor thuis. Het materiaal leent zich uitstekend voor vochtige omgevingen, zoals keukens en badkamers.” Zo ontstond Bokmerk, naar de achternaam van de oprichter. 10 jaar later verkoopt Bokmerk haar achterwanden via 700 keukenspeciaalzaken, prijkt er een Bokmerk achterwand in ruim 66.000 huishoudens in Nederland en België en komt er daar ieder uur één bij.

"Elk uur wordt er een keuken mooi gemaakt met Bokmerk"

Knappe keukens

Een deel van het succes dankt Bokmerk aan het betaalbaar maken van keukenrenovaties. Want een complete verbouwing van je keuken of badkamer is lang niet altijd meer nodig. Een achterwand geeft zo’n ruimte namelijk al een compleet nieuwe look. “Onze achterwanden zijn in alle denkbare kleuren beschikbaar. Zo krijgt iedere keuken of badkamer een unieke stijl. Neem bijvoorbeeld de Natural Look. De opties binnen deze kleurstalen camoufleren goed in een neutrale ruimte. Daarmee breng je persoonlijke accenten aan in je keuken en versterk je het eigen karakter van de ruimte.”, legt Marcel Bok uit. 

Ook wie op zoek is naar een warmere of kleurrijkere uitstraling, vindt in het aanbod iets naar wens. Voor ieder palet heeft Bokmerk een thema volgens de kenmerken uit de kleurenpsychologie. Marcel Bok: “Zo helpen we je als klant bij de keuze en het gevoel voor een bepaalde stijl. We zorgen ervoor dat alles dezelfde kleur heeft, zelfs de randafwerking. Daardoor heb je geen geanodiseerde profielen nodig, wat bij veel alternatieven wel het geval is. Onze unieke kleuren en strakke randafwerking zijn een gouden combinatie. Zo krijgt iedere klant een knappe keuken!”

"Onze unieke kleuren en strakke randafwerking zijn een gouden combinatie"

Kwalitatieve achterwanden

De looks van de ruimte zijn natuurlijk erg belangrijk voor de uitstraling van je woning. Maar als je voor de lange termijn gaat, dan speelt het innerlijk (lees: de kwaliteit) minstens zo’n belangrijke rol. Daarom gaat Bokmerk voor zowel een knappe als een kwalitatieve achterwand. “Het voordeel van ons product is dat het uit één stuk bestaat. Daardoor heb je geen last van vervelende naden of tegelvoegen. Dat maakt het schoonmaken van de keukenwand erg makkelijk. Ze zijn ook nog eens hittebestendig en 100% recyclebaar”, vertelt Marcel Bok. Hij ontwikkelde zijn product zó ver door, dat Bokmerk de enige is met XXL-achterwanden. Waar concurrenten in de regel tot 4 meter leveren, daar haalt Bokmerk achterwanden van maar liefst 6 meter.

De ruggengraat van iedere keuken en badkamer

Een achterwand is het centrale punt tussen alle apparatuur, de kastjes en de rest van de inrichting. Daarom noemen sommige klanten Bokmerk ook wel de ruggengraat van hun keuken of badkamer. Marcel Bok kan zich daar wel in vinden en ziet ook gelijkenis met zijn bedrijf: “Onze ruggengraat is dat we alles in Nederland op ambachtelijke en duurzame wijze produceren. Daarom kunnen we 100% leverbetrouwbaarheid garanderen en hebben we korte lijntjes met onze partners en klanten. Zelfs in tijden van corona.”

Op naar de volgende 10 jaar!

Tot slot wil Marcel zijn dank uitspreken voor 10 jaar vertrouwen: “Via deze weg willen wij iedereen bedanken die Bokmerk een warm hart toedraagt. In het bijzonder onze partners en klanten waar we de afgelopen 10 jaar fijn mee hebben samengewerkt. Proost op ons jubileum en de bijzondere band, op naar de volgende 10 jaar!”

Voor al uw achterwand vragen

Aanhef *

Bokmerk geeft antwoord


Tevreden klanten met een mooie keuken- of badkamer achterwand, daar doen we het voor! Waar mogen we u mee helpen?

0172 - 20 53 32

Prijsindicatie

Achterwanden op maat, stijlvol & betaalbaar
Contact