Prijsindicatie Showrooms

Bokmerk wandcleaner set voor € 19,99

exclusief bezorgkosten

Telkens weer een gloednieuwe achterwand!

Een luxe aluminium achterwand van Bokmerk geeft elke keuken of badkamer een uniek karakter, dat u natuurlijk het liefst zo lang mogelijk wilt behouden. De specifieke kwaliteiten van de coating die wij op de achterwand aanbrengen, is daarvoor de beste basis. Bovendien zijn onze duurzame achterwanden onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen. Omdat de achterwanden van Bokmerk uit één stuk aluminium worden vervaardigd, heeft u geen last van vervelende naden of tegelvoegen. Dat maakt het schoonmaken van uw achterwand een fluitje van een cent.

Vieze voegen schoonmaken is verleden tijd

Met onze speciale Bokmerk wandcleaner set maken wij het schoonmaken nog eens extra makkelijk! Dit onderhoudspakket bestaat uit een handige sprayflacon met driekwart liter Bokmerk achterwandreinigingsmiddel en de Bokmerk Micro Smart, een innovatief microvezeldoekje. Dankzij de milieuvriendelijke Evolon®-microvezeltechnologie worden bacteriën effectief verwijderd en krijgt u een droog, streeploos resultaat. Op die manier behoudt uw achterwand de gloednieuwe uitstraling waarvoor u heeft gekozen.

Fotogalerij

Bokmerk wandcleaner set bestellen

Aanhef *

Bekijk onze leveringsvoorwaarden en onze privacy verklaring.

Akkoord *

Direct contact

U betaalt via iDeal en de Bokmerk wandcleaner set wordt binnen zeven werkdagen aan u geleverd.

Heeft u verder nog vragen? Het Bokmerk team staat telefonisch voor u klaar.

0172 - 20 53 32

Doek met Evolon-techniek®

De door schoonmaakpartner Vileda gepatenteerde Evolon®-technologie is aan het begin van deze eeuw ontwikkeld. Toegepast in de Bokmerk Micro Smart zorgt die voor een reinigingsdoekje dat vrij is van chemische bestanddelen, geen pluizen achterlaat en aanzienlijk bespaart op het watergebruik omdat het opgenomen water als het ware in een gesloten kring in het doekje wordt rondgepompt. Evolon® is bekroond met de Eco-Trophée du Parc Natural Régional des Ballons des Vosges en kreeg ook het Oeko-Tex Standard 100-label Klasse 1 toegekend. Dat label garandeert de afwezigheid van schadelijke stoffen in textiel en stoffen speelgoed voor baby's en jonge kinderen.

Gebruiksaanwijzing Bokmerk wandcleaner set

Bokmerk Micro Smart doek en achterwandreinigingsmiddel

Maak de meegeleverde Micro Smart doek met warm water nat en vouw in drie slagen dubbel. Maak geen prop van het doekje; de Micro Smart doek werkt optimaal wanneer deze als egaal vlak wordt gehanteerd.

Spuit de spray niet rechtstreeks op het schoon te maken oppervlak, maar spuit met behulp van de sprayflacon twee keer achter elkaar een kleine hoeveelheid op de gevouwen Micro Smart doek. Wrijf vervolgens met lichte druk over het schoon te maken oppervlak. Gebruik zoveel mogelijk een schone zijde van de Micro Smart doek.

Wasvoorschrift Bokmerk Micro Smart doek

De Bokmerk Micro Smart doek is tot 150 keer te wassen met de wasmachine op 60°C. Wassen op hogere temperaturen vermindert de levensduur van de Micro Smart doek. Vermijd het wassen met sterk alkalische producten of bleekmiddel en was altijd met gelijke kleuren. Bewaar de Micro Smart doek op een koele en droge plaats.

Corona protocol Bokmerk

Bokmerk hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Achterwanden op maat, stijlvol & betaalbaar
Contact