Prijsindicatie Showrooms

Bokmerk wandcleaner set, voor € 19,99

Uw Bokmerk keuken achterwand in een handomdraai weer schoon

U ontkomt er niet aan, zelfs een onderhoudsarme Bokmerk keuken achterwand moet worden schoongemaakt. Om u een handje te helpen hebben we een speciale Bokmerk achterwand reiniger ontwikkeld waarmee u nóg makkelijker vetspetters en waterdruppels verwijdert.

De ultieme schoonmaak set voor uw keuken achterwand

Omdat de achterwanden van Bokmerk uit één stuk aluminium worden vervaardigd, heeft u geen last van vervelende naden of tegelvoegen. Dit in combinatie met onze Bokmerk wandcleaner set geeft uw keuken telkens weer een gloednieuwe uitstraling.

De Bokmerk wandcleanerset bestaat uit:

  • Een handige sprayflacon
  • Driekwart liter Bokmerk achterwandreinigingsmiddel
  • 2 Bokmerk Micro Smart microvezeldoekjes
  • Milieuvriendelijke Evolon®-microvezeltechnologie

Bestel nu en uw keuken is sneller schoon dan ooit!

De speciale Bokmerk wandcleaner set bestelt u voor slechts € 19,99 inclusief 2 gratis wonderdoekjes! Mocht u langer vooruit willen, bestel er dan gelijk drie. Dan betalen wij de verzending voor u.

Bestel direct

Fotogalerij

Bokmerk wandcleaner set bestellen

Aanhef *

Bekijk onze leveringsvoorwaarden en onze privacy verklaring.

Akkoord *

Direct contact

U betaalt via iDeal en de Bokmerk wandcleaner set wordt binnen zeven werkdagen aan u geleverd.

Heeft u verder nog vragen? Het Bokmerk team staat telefonisch voor u klaar.

0172 - 20 53 32

Doek met Evolon-techniek®

De door schoonmaakpartner Vileda gepatenteerde Evolon®-technologie is aan het begin van deze eeuw ontwikkeld. Toegepast in de Bokmerk Micro Smart zorgt die voor een reinigingsdoekje dat vrij is van chemische bestanddelen, geen pluizen achterlaat en aanzienlijk bespaart op het watergebruik omdat het opgenomen water als het ware in een gesloten kring in het doekje wordt rondgepompt. Evolon® is bekroond met de Eco-Trophée du Parc Natural Régional des Ballons des Vosges en kreeg ook het Oeko-Tex Standard 100-label Klasse 1 toegekend. Dat label garandeert de afwezigheid van schadelijke stoffen in textiel en stoffen speelgoed voor baby's en jonge kinderen.

Gebruiksaanwijzing Bokmerk wandcleaner set

Bokmerk Micro Smart doek en achterwandreinigingsmiddel

Maak de meegeleverde Micro Smart doek met warm water nat en vouw in drie slagen dubbel. Maak geen prop van het doekje; de Micro Smart doek werkt optimaal wanneer deze als egaal vlak wordt gehanteerd.

Spuit de spray niet rechtstreeks op het schoon te maken oppervlak, maar spuit met behulp van de sprayflacon twee keer achter elkaar een kleine hoeveelheid op de gevouwen Micro Smart doek. Wrijf vervolgens met lichte druk over het schoon te maken oppervlak. Gebruik zoveel mogelijk een schone zijde van de Micro Smart doek.

Wasvoorschrift Bokmerk Micro Smart doek

De Bokmerk Micro Smart doek is tot 150 keer te wassen met de wasmachine op 60°C. Wassen op hogere temperaturen vermindert de levensduur van de Micro Smart doek. Vermijd het wassen met sterk alkalische producten of bleekmiddel en was altijd met gelijke kleuren. Bewaar de Micro Smart doek op een koele en droge plaats.

Zomersluiting

Wegens de zomervakantie zijn wij in week 32 en week 33 gesloten. 17 Augustus staan wij weer voor u klaar! Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd.

Achterwanden op maat, stijlvol & betaalbaar
Contact