Prijsindicatie Showrooms

Ervaringen Bokmerk | Gastenboek

Zij kochten de afgelopen jaren een keuken achterwand

F. van Dijk

Vrijdag, 30 oktober 15:00

Wij zijn gisteren bezocht door een monteur van Bokmerk om al onze achterwanden en spatrand te plaatsen. Keurig netjes afgewerkt en in 2,5 uur geplaatst. We zijn via de site bij Bokmerk terecht gekomen en hebben onze keuken dealers Aart van de Pol aangebracht als dealer voor Bokmerk. Wij zijn er super tevreden over en alle lof voor de monteur voor zijn geleverde vakwerk.


R. Buisman

Maandag, 11 mei 13:43

Vandaag kwam monteur Frank een achterwand in de badkamer plaatsen. Het ging allemaal supersoepel! Precies op maat, snelle en secure montage en een vrolijke glimlach als bonus. Geweldig product en fantastische service. Toch maar eens nadenken over de keuken... :-)


J. Rooseboom

Vrijdag, 8 mei 19:37

Wij zijn heel blij met de achterwand in onze nieuwe keuken. Heel strak. Veel keus in kleuren. Prima service.


M. Tibosch

Woensdag, 11 december 08:05

28 november hebben wij een achterwand laten plaatsen op onze gerenoveerde keuken. Wij zijn hier zeer tevreden over, mooi product, prima bedrijf met vakmensen.
Ga zo door Bokmerk!!


R. Verbon

Zaterdag, 31 augustus 14:39

Heel erg tevreden met onze rode keuken achterwand welke tot in perfectie is ingemeten en geplaatst, en dan ook nog een prachtige mountainbike winnen welke ik vandaag heb opgehaald. Bedankt Bokmerk (Alphen ad Rijn) !


Familie Nas

Woensdag, 27 maart 14:35

Niet alleen een pracht product maar ook een fantastische service. Van inmeten, meedenken en plaatsen allemaal even prettig. Nu genieten wij van een ware upgrade van onze keuken. Dank!


W. van Maris

Woensdag, 30 januari 16:25

Vandaag is onze achterwand geplaatst. Hij overtreft onze stoutste verwachtingen. Keurige monteur en duidelijke uitleg. Wij zijn er super blij mee en kunnen het iedereen die een achterwand wil laten maken of vervangen aanraden. 


M.W.C. Hermsdorf-Schleipen

Zondag, 28 oktober 08:30

We moesten nog een oplossing voor de achterwand van onze nieuwe keuken. Op aanraden van een collega uitgekomen bij Bokmerk. Bedankt collega. Wat een prachtig materiaal. Zo strak, niet spiegelend, makkelijk schoon te maken. Deze achterwand maakt onze keuken af. En in zo veel kleuren. Dat was nog het moeilijkst. Petje af voor de monteur. Die haalt alle obstakels weg en plaatst deze ook weer als een professional terug. Top. Bedankt Bokmerk.


M. Stamm

Vrijdag, 5 oktober 15:21

Vandaag is de keukenachterwand van Bokmerk geplaatst. Het is prachtig geworden en overtreft al onze verwachtingen. De service was van het begin tot het eind top. Alles klopte! Hartelijk dank!


R. Schravendeel

Vrijdag, 21 september 13:24

De keukenachterwand van Bokmerk is geweldig materiaal en is in mijn keuken vakkundig geplaatst. Het geheel ziet er strak uit, ook bij de vensterbank waar het materiaal 90 graden is "omgezet". Degelijk en mooi (kost wel wat).


C. Dekker

Vrijdag, 24 augustus 20:37

Wij hebben in juli 2018 een spatachterwand online besteld en ontvangen. Zijn er super blij mee, kan nu weer met gerust hart koken zonder dat ik bang ben dat mijn achterwand vies wordt. 


J. te Vaanholt

Vrijdag, 1 juni 17:21

Op 24-05-2018 zijn bij ons nieuwe achterwanden in de keuken geplaatst en het moet worden gezegd: "De mensen van Bokmerk leveren mooi en strak vakwerk" 


S. Nijstad

Maandag, 23 april 12:56

Achteraf een Bokmerk achterwand laten plaatsen. Dat had ik meteen moeten doen! Afwasbare verf is echt een fabeltje. Yvette is een vakvrouw en ook de persoon die het heeft geplaatst!


M. Klaus

Zaterdag, 23 september 07:56

Via Kvik Keukens hebben we een Bokmerk keuken achterwand laten plaatsen in de kleur Emerald Green. Wat ziet het er mooi en strak uit! 


M. van de Vijver

Zaterdag, 10 juni 13:51 

De geplaatste keukenachterwand is nog mooier dan verwacht. De keuken heeft er een superluxe uitstraling door gekregen. Wij bevelen Bokmerk van harte aan!


Familie Kerssens

Woensdag, 18 mei 09:19

Onze keuze voor een achterwand van Bokmerk is de juiste gebleken. Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat! De achterwand is geplaatst door een zeer gemotiveerde installateur! 


Peter Eekhout

Vrijdag, 16 december 11:19

Vandaag zijn de achterwanden geplaatst door Harry. Wat een vakman en wat werkt hij netjes en secuur. Buiten dat is hij ook zeer correct. Een uitstekend uithangbord voor Bokmerk. Ben dan ook zeer tevreden.


C. Uittenbogaard

Donderdag, 15 december 16:56

Zojuist is de achterwand door Harry geplaatst. Uiterst secuur werkt hij zodat het eindresultaat er precies zo uitziet zoals ik mij vooraf heb voorgesteld. Harry geeft ook goed advies m.b.t. het onderhoud. Ik zit te genieten van het eindresultaat!


Joke en Vincent Huibers

Maandag, 5 december 17:47

Harry heeft bij ons een keuken achterwand geplaatst. Super netjes en heel vakkundig. Hij had hele nuttige tips over het onderhoud van de achterwand. Wij zijn er blij mee. Had ieder bedrijf maar een Harry! Wij kunnen Bokmerk en Harry van harte aanbevelen!


Familie Steneker

Dinsdag, 4 december 18:58

Bij ons heeft Harry de achterwand van Bokmerk geplaatst. Hier zijn we echt super tevreden over! Het is echt de finishing touch van onze keuken. Harry heeft vakwerk afgeleverd, niet alleen de montage was helemaal top maar hij geeft ook nog eens hele goede tips. Harry heeft echt hart voor de zaak!


Paul Stumpel

Woensdag, 23 november 11:05

De achterwanden zijn heel netjes gemonteerd door Harry. Wij zijn heel erg tevreden en hebben van Harry veel goede tips gekregen. Het eindresultaat ziet er geweldig uit! Wij kunnen dit aan iedereen aanbevelen.


Familie Bosscher-Buijink

Donderdag, 17 november 13:16

Harry heeft bij ons een achterwand geplaatst. Netjes, snel, vakkundig en vriendelijk. De achterwanden liepen niet rechttoe rechtaan, maar het zit er strak in. Hartelijk dank. Ook toen bleek dat de eerste inmeting niet vlekkeloos was verlopen, is het snel en goed gecorrigeerd. Bokmerk laat zien dat klanttevredenheid ook voor hen belangrijk is. We bevelen dit bedrijf dus graag aan.


H. Verhoeven - Bood

Woensdag, 16 november 17:06

Een prachtige achterwand net geplaatst door Harry. Super gewerkt, heel netjes en heeft veel handige tips gegeven. Ben heel tevreden!


Familie Joosten

Dinsdag, 15 november 17:26

Vanmorgen heeft Harry bij ons een achterwand geplaatst. Het ziet er geweldig uit. Wij zijn zeer tevreden, zowel over jullie bedrijf als Harry.


B. Tetteroo

Maandag, 14 november 15:34

Vandaag is de achterwand van de keuken geplaatst. Een knap stukje vakwerk is er geleverd. Zowel de nauwkeurigheid van het inmeten als de perfecte manier van plaatsen door Harry verdienen een compliment. Bovendien blinkt Harry uit door zijn klantvriendelijkheid en nette manier van werken. Het ziet er erg mooi uit.


M. Adriaanse

Woensdag, 9 november 09:41

Vandaag is de keuken achterwand geplaatst. Geen keukenmuur is recht of staat haaks op de andere muur, maar de achterwand is heel precies ingemeten en hier verder op maat gemaakt. Vakmanschap! Het is prachtig!


Ton Duin

Vrijdag, 4 november 17:14

Vanmiddag is er door Harry een Bokmerk keuken achterwand bij mij thuis gemonteerd. Een groot compliment voor zijn vakkundigheid en zijn klantvriendelijkheid. Niets is hem teveel, hij werkt erg netjes en geeft veel tips over het onderhoud van de keuken achterwand. Harry, wij zijn blij met het resultaat. Het is prachtig geworden!


Bernard Santen

Woensdag, 2 november 09:02

Op 31 oktober plaatste Harry onze Bokmerk keuken achterwand. Een compliment aan Bokmerk voor het nakomen van de afspraken. En ook aan Harry voor het perfecte werk dat hij heeft afgeleverd. Was het maar zo dat iedereen zo netjes en precies werkte!


Mevrouw T. Smit

Vrijdag, 28 oktober 17:36

Vanmorgen is de prachtige Bokmerk achterwand in mijn keuken geplaatst. Ben er zó blij mee en wil bij deze mijn complimenten geven. Niet alleen voor het geweldige product (mogen en kunnen jullie trots op zijn) maar ook voor het zo vakkundig plaatsen door Harry. 


Familie Van Hensbergen

Maandag, 24 oktober 09:21

Een nieuwe keuken die nu helemaal af is met een prachtige én functionele achterwand. Dank aan Yvette voor kleuradvies en het op de millimeter nauwkeurig inmeten en aan Harry voor het plaatsen. Hij is een vakman én een bij de klant betrokken persoon. Hij maakt het allemaal af, alsof het zijn eigen keuken is. En dat heb ik, na een lange verbouwing met véél 'vaklui' over de vloer niet vaak gezien. Dus als we opnieuw zouden moeten kiezen voor een achterwand... Bokmerk! 


Familie Endhoven-van Loon

Maandag, 17 oktober 09:42

De nieuwe keuken ziet er met de Bokmerk achterwand nog mooier uit. Onze complimenten voor het uitstekende kleuradvies van Marcel, de correcte voortgangsinformatie en tenslotte de vakkundige montage door Harry met handige tips. Aanbevolen!


Peter en Gerda Cloosterman

Maandag, 3 oktober 10:02

Bokmerk gaat voor en met zijn achterwanden geen uitdaging uit de weg. Het inmeten door Marcel was zeer precies. Met een bijzondere vraag van ons ging hij heel creatief om en hij heeft ons blij verrast met het resultaat. De montage door Jasper was uitstekend en hij speelde perfect in op een nog komende aanpassing van de keuken door extra kit achter te laten. Wij kunnen Bokmerk van harte aanbevelen. 


René Kemp

Maandag, 3 oktober 10:01

Dit is een hele mooi oplossing indien je eens wat anders wilt dan tegels in de keuken. Voor het inmeten (Yvette) en het kiezen van de juiste kleur wordt ruim de tijd genomen. Het is wonderbaarlijk om te zien hoe zo'n complete wand met alle hoekjes en gaten tot op de millimeter nauwkeurig past. De monteur (Harry) legt alles duidelijk uit en werkt zeer netjes. Tijdens het monteren gaf hij ook nog diverse handige tips om de keuken nog mooier te maken en houden. Het resultaat is een vernieuwde keuken met een strakke uitstraling en een wand die je makkelijk kunt schoonhouden. Dus tja, het kost wat... Maar dan heb je ook echt wat!


Familie Oude Nijhuis

Donderdag, 29 september 09:31

Geleverde afdekkap voor fornuis is uitstekend. Punt wat ons vooral opviel is de uitstekende communicatie; gelijk reactie op mails, directe communicatie over afhandeling en bezorging. Erg prettig!


Familie Van Oosten - Delft

Dinsdag, 20 september 09:17

Onze keuken heeft een gedaanteverwisseling ondergaan. Twee complimenten: Het eerste complimenten is voor het inmeten vooraf door Marcel Bok persoonlijk! Het tweede compliment is voor het plaatsen door Harry, die de finishing touch eraan gaf. Net even die service extra, het extraatje hier een miniem kitrandje daar om het geheel een strak aanzien te geven. Harry is de vriendelijkheid zelve. Een werkman die je in huis kunt hebben!


F. Kooijman

Maandag, 19 september 12:20

De achterwand zit er strak in dankzij het goed inmeten en het vakwerk van Harry. Het ziet er mooi uit.


Familie Van Groot - Battavé

Donderdag, 15 september 2016 14:42

Vandaag is met nauwkeurige precisie een prachtige achterwand in onze nieuwe keuken geplaatst door Harry. Het ziet er strak uit. Bokmerk staat voor vakmanschap!


R. Janssen

Maandag, 12 september 2016 09:28

Ik heb gekozen voor een Bokmerk achterwand. Na problemen met de eerste levering (problemen bij productie) is hij na persoonlijk contact met Marcel Bok een dag later dan gepland netjes afgeleverd. Zeer tevreden met het geleverde product en de afhandeling. Een aanrader voor iedereen. Bedankt.


Familie Stel

Maandag, 15 augustus 2016 11:56

Afgelopen week is onze keuken achterwand zeer vakkundig, vlot en nauwkeurig geplaatst door Marcel. Onze nieuwe keuken stond al een paar maanden, maar de achterwand in de kleur 'gypse' maakt de keuken helemaal af. Aanvankelijk dachten we aan een witte achterwand, maar we zijn blij dat we het kleuradvies van Yvette en het advies met betrekking tot de hoogte van de wand hebben opgevolgd.


Sharon en Jimmy Tijsinger

Maandag, 8 augustus 2016 11:20

Wij hebben gekozen voor een Bokmerk achterwand en deze over een bestaande RVS wand te plaatsen. RVS is niet onze smaak en nu hebben wij een mooie mat zwarte achterwand, die helemaal past bij de keuken. Ik had zelf de plaat ingemeten en toch te strak gemeten, waardoor hij iets te krap was. Met 1 telefoontje was het opgelost. Ik ben naar Alphen aan den Rijn gereden (wonen hier dichtbij) en Marcel van Bokmerk heeft de plaat een paar mm ingekort. Super goede service en geheel kosteloos. Erg tevreden met het resultaat!


Isabelle Hayard

Donderdag, 23 juni 2016 12:10

We wanted to let you know that we are very satisfied with your prestation (Bokmerk). The technician was very professional and the result is really good. Let us give your references to friends who would like to  choose this kind of material.


Nico & Joyce Ocin

Dinsdag, 21 juni 2016 15:43

Vandaag heeft Jasper van de firma Bokmerk de achterwanden geplaatst in onze keuken. We zijn zeer tevreden, het ziet er super uit. Jasper werkt nauwkeurig en heeft duidelijk liefde voor zijn vak en hij is een visitekaartje voor het bedrijf. Dus zijn we zeer blij met Bokmerk, ook over het inmeten door Marcel en niet te vergeten de goede communicatie via Cellie, die ook om 20:49 uur 's avonds nog een mail van ons beantwoordde. Bokmerk levert wat men zegt en afspreekt. Ga zo door!


Jos Zeelen

Woensdag, 8 juni 2016 09:57

Op dinsdag 7 juni heeft Jasper bij ons op zeer vakkundige wijze een achterwand geplaatst voor onze keuken. Zijn liefde voor het vak is duidelijk zichtbaar. En ondanks zijn drukke programma deed hij zijn werk in alle rust. Chapeau!


Els

Zaterdag, 30 april 2016 12:50

Na lang dubben en wegen uiteindelijk toch voor een Bokmerk achterwand gekozen voor mijn keuken. Zeer vakkundig door Harry geplaatst en prettige contacten met iedereen van Bokmerk. Denken goed mee over oplossingen. Goede service. 


Familie Pejovic

Dinsdag, 26 april 2016 11:57

In ons nieuwbouwhuis op Amsterdam IJburg heeft Harry de achterwand van onze keuken geplaatst begin van dit jaar. Hierbij onze complimenten voor vakman Harry die met grote zorg en accuratesse de achterwanden heeft aangebracht! Harry is een lot uit de lotterij voor Bokmerk! Wanneer wij aan Bokmerk denken, dan denken wij aan Harry!


Bart Oostveen

Vrijdag, 22 april 2016 12:10

Harry heeft laatst bij ons op het bedrijf een achterwand geplaatst in onze bespreekruimte. Het is erg opgeknapt. De achterwand zit er strak in en de afwerking is perfect. Bedankt Harry!


Ester

Zondag, 17 april 2016 09:27

Harry was afgelopen vrijdag bij ons om de bestelde aluminium achterwand te plaatsen. Zeer deskundig heeft hij dit gedaan. We zijn zeer tevreden met zijn werk zijn werkwijze en natuurlijk het eindresultaat.


Familie F. van Aalst

Donderdag, 7 april 2016 09:20

Maandag 4 april 2016 heeft Harry van Bokmerk in onze nieuwe keuken in Bergschenhoek een stuk vakwerk geleverd. Het is toch spannend hoe zo'n achterwand er na het plaatsen uitziet. Hierbij mijn complimenten voor het vakwerk dat deze monteur heeft verricht. Daar waar nodig corrigeren en netjes bijgewerkt. Deze Harry kan je beslist een achterwand laten plaatsen.


Hanneke en Herman

Vrijdag, 25 maart 2016 14:05

Afgelopen maandag heeft Harrie de achterwand van onze keuken geplaatst. We worden elke dag blij van het resultaat. Het is vakwerk de manier waarop Harrie die achterwand plaatst, met oog voor detail.


Familie H. Bruijnis

Donderdag, 24 maart 2016 16:06

Graag onze complimenten voor de vakkundige wijze waarop Harry op 23 maart 2016 de achterwand in onze keuken heeft geplaatst!


Familie Meijer-Kok

Maandag. 21 maart 2016 15:41

Eind vorig jaar net voor de kerst heeft Jasper bij ons de Bokmerk achterwand geplaatst. Daarna moest er boven en naast de wanden nog gestuct worden met als gevolg dat er kieren ontstonden. Harry heeft dit vorige maand netjes bijgewerkt. Het heeft wel wat moeite gekost om dit te realiseren. Nu ziet het er gelikt uit dankzij jullie inspanningen!!!


Henkjan en Tea

Donderdag, 17 maart 2016 16:35

De Bokmerk wandcleaner set is binnen! Geweldig spul! Bijna alles op onze keuken achterwand is al opgelost!


Anoushka en Alef

Woensdag, 9 maart 2016 10:27

Vandaag heeft Harry onze achterwand geplaats en wat zijn we er blij mee. Het maakt de keuken helemaal af. Bedankt voor de goede service en tips :).


Danny Fluit

Vrijdag, 4 maart 2016 22.35

Spannend hoe de achterwand zou staan in onze nieuwe keuken. Dankzij het prachtige product van Bokmerk en het precisiewerk van Harry is het een plaatje geworden.


Marriëtte van Lit

Vrijdag, 4 maart 2016 12:33

Heel trots op de mooie achterwanden die door de vakman Harry met grote zorg en accuratesse zijn aangebracht! Hou het vakmanschap in ere!


Aad Konijn

Zondag, 14 februari 2016 15:34

Harry heeft de achterwand goed geplaatst. Wij zijn er heel blij mee!


Rosanna Kromosoeto

Maandag, 8 februari 2016 15:59

Ben reuze blij met mijn achterwand in de keuken. Was millimeter werk, maar Harry heeft het voor elkaar gekregen. Echt een vakman!! Toppie, dankjewel Harry!


Ria Kloosterziel

Woensdag, 3 februari 2016 11:59

Vandaag kwam Harrie de finishing touch geven aan onze nieuwe keuken, door de achterwand te plaatsen. Strak en keurig netjes geplaatst. Het ziet er prachtig uit.


Peter Saal

Dinsdag, 5 januari 2016 10:12

Mooie strakke achterwand in onze nieuwe keuken. Zeer nauwkeurig door Harry geïnstalleerd. Het ziet er prachtig uit.


Bekijk de berichten van: 20152014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

Bokmerk in de media

Deel hier uw mening over Bokmerk

Aanhef *

Bokmerk geeft antwoord


Tevreden klanten met een mooie keuken- of badkamer achterwand, daar doen we het voor! Waar mogen we u mee helpen?

0172 - 20 53 32

Achterwanden op maat, stijlvol & betaalbaar
Contact