Prijsindicatie Showrooms

Werkwijze Bokmerk, voordelige keukenrenovatie

Hypermoderne snijtechnieken voor nauwkeurig maatwerk

Bent u opzoek naar een manier om uw keuken te vernieuwen? Klop dan bij Bokmerk aan voor uw keukenrenovatie. De prachtige keuken achterwanden van Bokmerk geven uw keuken namelijk direct een fantastisch nieuw aanzicht. Bokmerk achterwanden en Bokmerk panelen worden tot 4 meter lang en 150 cm hoog uit één stuk vervaardigd. De basis is een onbreekbare aluminium plaat van slechts 3 millimeter dikte. Door hypermoderne inmeet- en snijtechnieken tot op de micrometer nauwkeurig toe te passen, worden de benodigde uitsparingen van tevoren aangebracht.

‘De meest voordelige keukenrenovatie; een prachtige Bokmerk achterwand!’

Keukenrenovatie met Bokmerk achterwand

Geen naden, voegen, kieren of kitranden

De achterwand of het paneel kan over bestaande betegeling heen geplaatst worden en past in één keer. Geen naden, geen voegen, geen kieren en geen kitranden. Alleen maar het plezier en gemak van een stijlvolle 'nieuwe' keuken of badkamer voor een prijs die veel lager ligt dan een keukenrenovatie of nieuwbouw keuken of badkamer.

Contactdozen en hoeken netjes afgewerkt

Hoeken of wandcontactdozen zijn geen probleem, de Bokmerk achterwand is altijd perfect op maat.

Binnen vier weken genieten van uw ‘keukenrenovatie’

U kunt bij Bokmerk een online prijsindicatie aanvragen waarbij u alleen uw contactgegevens en de globale afmetingen van uw badkamer- of keukenachterwand hoeft te geven. Wij nemen vervolgens contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking waarbij u alle kleurstalen kunt bekijken. Tijdens het gesprek wordt uw keuken ingemeten en op tekening gezet. Na het goedkeuren van de prijsindicatie neemt Bokmerk de achterwand in productie, waarna binnen twee weken een afspraak voor montage wordt gemaakt. U kunt dus snel genieten van uw keukenrenovatie.

Bekijk voorbeelden Vrijblijvende prijsindicatie

Voor al uw achterwand vragen

Aanhef *

Bokmerk geeft antwoord


Tevreden klanten met een mooie keuken- of badkamer achterwand, daar doen we het voor! Waar mogen we u mee helpen?

0172 - 20 53 32

Prijsindicatie

Achterwanden op maat, stijlvol & betaalbaar
Contact