Prijsindicatie Showrooms

Over Bokmerk luxe achterwanden

Luxe achterwanden voor keukens en badkamers

Bokmerk is in 2010 opgericht door Marcel Bok. Mede door zijn achtergrond in staal- en aluminiumcoating kwam hij op het idee om de traditionele industriële toepassingen uit te breiden naar mogelijkheden voor particulieren. Het duurzame aluminium, mits voorzien van een beschermende coating, leent zich uitstekend voor gebruik in omgevingen waar vocht voorkomt, zoals keukens en badkamers. Daarbij kan de coating in elke denkbare kleur worden aangebracht. Zo past een achterwand van Bokmerk in elk interieur. Inmiddels werkt Bokmerk samen met meer dan 300 keukenstudio's in Nederland.

"Bokmerk achterwanden zijn duurzaam, onderhoudsarm en in elke kleur verkrijgbaar!"

Aanvullende informatie

Hoogwaardige kwaliteit en onderhoudsarm

Bokmerk is gefocussed op de productie van aluminium achterwanden met een hoogwaardige coating die speciaal voor het gebruik in keukens en badkamers zijn ontwikkeld. Dankzij een innovatief productieproces hebben de achterwanden unieke gebruiksvriendelijke eigenschappen. Een vernuftige coating - in elke gewenste kleur - zorgt ervoor dat de achterwanden niet alleen onderhoudsarm, maar ook slag- en krasvast zijn. Zo behoudt uw keuken of badkamer de prachtige, onaangetaste sfeer.

Bokmerk achterwanden geven extra cachet aan elke ruimte

De achterwanden van Bokmerk zijn daarnaast zeer geschikt als wand in uw badkamer, douche of toiletruimte en als watervast planchet. Op alle plekken waar water een rol speelt geven de achterwanden van Bokmerk extra cachet aan de ruimte. Het is zelfs mogelijk om de achterwanden als gevelbekleding te gebruiken.

Contactdozen en hoeken netjes afgewerkt

Ook hoeken of wandcontactdozen zijn geen probleem voor Bokmerk achterwanden. De keuken- of badkamer achterwanden worden zoveel mogelijk uit één stuk gemaakt, perfect afgestemd op de afmetingen van de keuken- of badkamerwand waarbij uitsparingen worden gemaakt voor de contactdozen.

Ontdek alle voordelen Vrijblijvende prijsindicatie

Voor al uw achterwand vragen

Aanhef *

Bokmerk geeft antwoord


Tevreden klanten met een mooie keuken- of badkamer achterwand, daar doen we het voor! Waar mogen we u mee helpen?

0172 - 20 53 32

Prijsindicatie

Achterwanden op maat, stijlvol & betaalbaar
Contact