Prijsindicatie Showrooms

Bokmerk exposant op Woon Ideaal Beurs in Den Bosch

Bokmerk toont luxe achterwanden voor keukens en sanitaire ruimtes

Van 21 tot en met 24 februari was Bokmerk exposant op de Woon Ideaal Beurs in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. 

De Woon Ideaal Beurs is een woon- en (ver)bouwbeurs die voor mooi en praktisch gaat. Van stijlvolle wooninrichting tot de laatste woontrends. 

Achterwanden eenvoudig in onderhoud en krasvast

Bokmerk levert en monteert originele luxe aluminium achterwanden die speciaal voor keukens en sanitaire ruimtes zijn ontwikkeld. De unieke eigenschappen van de achterwanden worden versterkt door een hoogwaardige Teflon en polyester coating. Die zorgt ervoor dat de achterwanden van Bokmerk hittebestendig, kras- en slagvast, vingerafdrukbestendig en bovendien onderhoudsarm zijn.

Keuken achterwanden

Alle producten van Bokmerk worden exact ingemeten en met de modernste lasertechnieken uitgesneden. Hoeken en uitsparingen voor wandcontactdozen zijn daarbij geen enkel probleem. Zo zijn er geen naden en voegen zichtbaar. Vervolgens worden de achterwanden in de gewenste kleur gecoat.

Luxe badkamerwanden

De bijzondere eigenschappen van de aluminium badkamerwanden van Bokmerk bieden de mogelijkheid om een badkamerwand in alle kleuren van de regenboog (en alle kleuren daartussen) uit te voeren. Het nano-effect van de beschermende coatinglaag zorgt ervoor dat er geen vervelende kalkaanslag ontstaat.

Achterwanden op maat, stijlvol & betaalbaar
Contact