Prijsindicatie Showrooms

Service en garantie

Gebruiksvoorschriften en garantievoorwaarden van Bokmerk achterwanden

Bokmerk achterwanden zijn kras- en slagvast, maar niet onverwoestbaar. Is uw Bokmerk achterwand beschadigd? Bekijk de omvang en duur van de productgarantie in onze garantievoorwaarden. Ook zuurhoudende schoonmaakmiddelen kunnen het plezier van een prachtige achterwand snel bederven. Weten hoe onze achterwanden wél jarenlang plezier kunnen geven? Download dan onze gebruiks- en onderhoudsvoorschriften.

Inmeten en monteren van Bokmerk achterwanden

Bokmerk maakt het monteurs en inmeters van achterwanden graag gemakkelijk. Met onze inmeet- en montagehandleidingen levert u altijd de beste kwaliteit! Ook handig om nog even door te lezen voordat u op pad gaat!

Kleurstalen en prijsindicatie

We kunnen ons voorstellen dat u nog niet toe bent aan een showroombezoek, maar wel kleuren en een prijsindicatie wilt weten van een Bokmerk achterwand. Download voor meer inspiratie de Bokmerk kleurencatalogus, en neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie!

Antwoord op al uw vragen

Is uw vraag over de Bokmerk achterwand na het lezen van deze pagina en onze FAQ niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via het reactieformulier of bel direct: 0172 - 20 53 32.

Downloads

Voor al uw achterwand vragen

Aanhef *

Bokmerk geeft antwoord


Tevreden klanten met een mooie keuken- of badkamer achterwand, daar doen we het voor! Waar mogen we u mee helpen?

0172 - 20 53 32

Prijsindicatie

Achterwanden op maat, stijlvol & betaalbaar
Contact